Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook
TÁJÉKOZTATÁS!

Kedves Vendégeink, Barátaink, Ismerőseink!

 

Tájékoztatunk benneteket, hogy a SPAuza Medical Wellnessház 2015. május 1-vel technikai okok miatt, bizonytalan ideig bezárja kapuit.

Amennyiben bérlettel rendelkeztek, nem kell aggódnotok, a fennmaradt alkalmak árai, visszafizetésre kerülnek, 2015. május 15-ig. A kifizetés dátumáról értesítést küldünk.

Amennyiben van még a bérleteteken, bizalomkártyátokon, ajándékutalványotokon bármilyen felhasználható keret, az még a MAI NAPON 20:00 óráig FEL TUDJÁTOK HASZNÁLNI!

 

Ajándékutalványotokon és bizalompontjaitokon (a megszokott módon) nem csak szolgáltatást, hanem termékeket is vásárolhattok.

 

Köszönjük szépen az eddigi 7 évet nektek. Fontos szerepet játszottatok a SPAuza életében, hiszen Ti segítettetek, hogy ez a kedves, családias és baráti légkör létre jöhessen. Sok sikert kívánunk abban, hogy tovább folytathassátok az egészséges életmódotokat, melyben eddig részt vehettünk veletek.

 

Reméljök, mihamarabb újra találkozunk!

 

Megértéseteket és együttérzéseteket köszönjük !

 

Üdvözlettel,

A SPAuza Csapata


2017-09-20
SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.