Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook
Megéri hozzánk tartozni! - SPAuza Bizalomkártya


Megéri hozzánk tartozni! - SPAuza Bizalomkártya


Örömmel tájékoztatunk, hogy 2013. február 1-től már Te is igényelheted Bizalomkártyánkat! 

Ezzel a programmal szeretnénk megköszönni, hogy hozzánk tartozol! 

 

 

Ha regisztrálsz a SPAuza Bizalomkártya Rendszerbe, vásárláskor minden elköltött 1000 Forint után 1 pontot írunk jóvá a kártyádon. Egy pont a beváltásnál 100 Forintot ér. Az összegyűjtött pontokat bármikor beválthatod az általad kiválasztott teljes árú szolgáltatás(ok)ra!  A választott szolgáltatás(ok) értéke csak ponttal váltható meg, egyéb fizetési móddal (készpénz, bankkártya, stb.) nem összevonható! Kedvezményes árú szolgáltatásaink igénybevétele esetén nem történik pontjóváírás!

Az akció visszavonásig érvényes!

Újdonság! A kártyával ajándékozásra is van lehetőség!

Ha szeretnéd meglepni valamelyik szerettedet, tetszőleges pénzösszeget tölthetsz fel a kártyájára a recepción, amit aztán ő a feltöltés napjától számított 3 hónapon belül bármilyen szolgáltatásunkra beválthat. Beváltásnál a feltöltött összeg egyéb fizetési módokkal (készpénz, bankkártya, SZÉP kártya, egészségpénztár, stb.) kiegészíthető! A pénzösszeg jóváírásáról a megajándékozott kártyatulajdonos e-mail értesítőt kap a feltöltéssel egy időben!

A kártyát recepciónkon igényelheted. Regisztrációdat honlapunk "SPAuza Bizalomkártya" elnevezésű menüpontja alatt aktiválhatod, illetve aktuális pontegyenlegedet is itt ellenőrizheted kártyaszámod megadásával.

Kártya elvesztése

A használatban lévő kártya elvesztése esetén a régi kártya letiltásra kerül, az addig összegyűlt pontokat pedig automatikusan jóváírjuk az új kártyán, melyet szintén a recepción igényelhetsz egyszeri díjazás ellenében, ennek összege 500 Ft.

 

 

2014. január 20-tól (hétfő) a Bizalomkártya egyben a megváltott bérletek nyilvántartására is szolgál, felváltva a korábbi papír alapú bérletrendszert. 

A már megvásárolt, papír alapú bérletek a rajtuk szereplő lejárati ideig felhasználhatóak. Azt követően azonban már csak Bizalomkártyás bérletváltásra van lehetőség!

 

A Bizalomkártyás bérlet előnyei:

- Interneten keresztül, otthonról vagy okostelefonról is megnézheted hány alkalmad van a bérlete(i)den.

- Sőt azt is láthatod, hogy a megváltott bérlete(i)dnek mikor van a lejárati ideje!

- Pénzt is spórolhatsz vele: vásárláskor minden 1 000 Ft után pontot írunk jóvá a kártyádon, amiket aztán beválthatsz általad választott, teljes értékű szolgáltatásainkra!

- Interneten ellenőrizheted  a pontegyenlegedet!

-A Bizalomkártya segítségével pénzfeltöltésre, ajándékozásra is van lehetőség!

 

Mindezen kedvezmények eléréséhez nem kell mást tenned, mint a bérlet megvásárlásakor recepciónkon igényelni a kártyát, vagy ha már rendelkezel vele, egyszerűen csak be kell jelentkezned a kártyán található vonalkóddal a www.spauzawellness.hu oldalon található Bizalomkártya menüpontban. (Az oldal bal felső sarkában található kártyára kattintva!)

 

A bérletként is funkcionáló Bizalomkártyát a jövőben az óra/kezelés előtt recepciónkon tudod átadni a kollégáinknak, akik legkésőbb az óra végén, az adott alkalom levonása után visszaadják a kártyádat.

Fontos, hogy a kártyának minden esetben Nálad kell lennie, hiszen az egyedi vonalkód alapján tudjuk rögzíteni a pontokat, illetve levonni a bérlet-alkalmakat!

 

Az egy hónapos átállási időszakot követően, azaz 2014. február 20. után, ha nem hozod magaddal a kártyádat, sajnos csak teljes áron tudod igénybe venni az adott alkalmat! Megértésedet köszönjük!

 

Ha bármilyen további kérdésed van, szívesen állunk rendelkezésedre!

 

Bízunk benne, hogy számodra is nagyon sok öröm és élmény társul majd a kártya használatához!

 

Szeretettel várunk!

A SPAuza Medical Wellnessház csapata


2017-09-20
SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.