Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebookRendezvények a SPAuza Medical Wellnessházban - Általános tájékoztató


Nagyobb összejövetelt tervezel és helyszínt keresel hozzá? 

csokoládé masszázsLegyen szó gyerekzsúrról, születés- vagy névnapról, leány- vagy legénybúcsúról, családi, baráti összejövetelekről, nálunk a számodra fontos emberekkel együtt pihenhetsz, töltődhetsz, ünnepelhetsz exkluzív, mégis családias környezetben!
Medenceterünk és helyiségeink kizárólagos használattal bérelhetőek hétköznap és hétvégén is! 
A tavaszi-nyári időszakban kerthelyiségünk is rendelkezésedre áll!
Egyedi elképzeléseidet segítünk megvalósítani, keress minket bizalommal!

 

További részletekről, a bérléssel kapcsolatos lehetőségekről, feltételekről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz:
Tel.: 06(26)303-673
Mobil: 06(30)715-81-49
E-mail: info@spauzawellness.hu

 


Romantikus vacsora különleges helyszínen, medencés kikapcsolódással

Lepd meg szerelmedet egy igazán varázslatos programmal!
Legyen csak a Tiétek 6 órás időtartamra egy beltéri medence: jacuzzival, szaunákkal, nyugtató, kényeztető masszázzsal és finom ebéddel/vacsorával!

csokoládé masszázs

Képzeld el, hogy rózsaszirmokon lépdelve, pihe-puha köntösben jutsz el a gyertyafénnyel megvilágított medencéhez, aminek a partján pezsgő, finom falatkák, halk zene és hívogató pihenőágyak várnak Téged és a párodat.

Rajtatok kívül senki más nem tartózkodik itt, kedvetekre lubickolhattok és miután a szaunában/jacuzziban átmelegedtetek, isteni, egy órás páros masszázsban lehet részetek, mely nemcsak ellazítja a testeteket, de energiával is feltölt mindkettőtöket. Ehhez semmi mást nem kell tennetek, mint a rózsaszirmokkal és a mécsesekkel megjelölt úton elsétálni egy másik hangulatos helyiségbe, ahol magasan képzett masszőrök várnak Titeket.

A páros masszázst követően előre egyeztetett fogásokat tartalmazó mennyei ízű, gyertyafényes ebéd/vacsora zárja a programot, melynek végén felszolgáljuk párodnak az előre megírt és átadott szerelmes üzenetedet is.


Csomag ára: 80 000 Ft


Igazgyöngy csomag
Egyedülálló lánykérés, víz alatti merüléssel, masszázzsal, romantikus vacsorával!

csokoládé masszázs

Régóta tervezed már a lánykérést, és valami különleges eseményt szeretnél a nagy kérdés feltevéséhez? Mit szólnál hozzá, ha képzett búvároktató kíséretében víz alá merülhetnétek a pároddal, „igazgyöngyöt” keresve, miközben az egyik kagylóban ott lapulna a nagy kérdés is? Mindezt romantikus vacsorával, masszázzsal, medencés kikapcsolódással kiegészítve!

Most a Tiétek lehet 6 órás időtartamra egy beltéri medence: finn- és infraszaunával, jacuzzival, frissítő masszázzsal és romantikus vacsorával!

Rózsaszirmok, pihe-puha köntös, gyertyafénnyel megvilágított medence, finom falatkák, halk zene és hívogató pihenőágyak várnak Titeket. Majd meglepetésként a képzett búvároktató kíséretében merülhettek néhányszor, felszínre hozva a medencében lévő kagylókat, amelyek közül az egyikben ott lapul a nagy kérdés: „Hozzám jössz feleségül?” És miután a párod meghatódva igent mondott, isteni, egy órás páros masszázzsal kényeztetnek Titeket szakképzett masszőreink! A masszázst követően előre egyeztetett fogásokat tartalmazó gyertyafényes vacsora zárja a programot, hogy az élmény garantáltan felejthetetlen legyen!


Csomag ára: 98 000 FtSPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.