Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook


Nagyobb térképre váltás

Elérhetőségeink:

SPAuza Medical Wellnessház 
Szentendre, Sas utca 11.
Web: www.spauzawellness.hu
E-mail: info@spauzawellness.hu 
Telefon: +36 26/303-673
Mobil: 06(30)715-81-49

Nyitvatartás: mindennap 08:00 - 20:00
A parkolás ingyenes!

Egészségügyi szolgáltatásainkat megtalálod a
www.wellnessmedical.hu oldalunkon.

Általános tudnivalók

Kérjük, vedd figyelembe az alábbiakat a tökéletes kikapcsolódás érdekében:

A SPAuzában eltöltött időre az öltözőszekrényhez kulcsot, papucsot, törölközőt, illetve szolgáltatástól függően fürdőköpenyt is kapsz. Kérjük, ne feledd, hogy anyagi felelősséggel tartozol értük! A zuhanyozáshoz minőségi tusfürdőt találsz az öltözőben. Kérjük a hidromasszázst fürdőruhában használd! Szaunázáshoz fürdőlepedőt a recepción biztosítunk.
A kulcsot távozásod előtt a recepción tudod visszaadni, kérjük vigyázz rá!

Külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy érkezéskor - az otthonosság érzetének biztosítása és a higiénia megőrzésének érdekében - valamennyi vendég számára kötelező a cipő levétele, helyette papucsot biztosítunk. A papucs használata ajánlott, hiszen mezítláb/zokniban elcsúszhatsz és megsérülhetsz!

A zavartalan pihenés érdekében kérjük, érkezéskor halkítsd le mobiltelefonodat, neked sem jó, ha megzavarnak a pihenésben.

Vendégeink értéktárgyaiért anyagi felelősséget nem vállalunk!

spauza wellness medical

Szolgáltatásainkat – a gyógyászati kezelések kivételével - minden kedves vendégünk csak saját felelősségre, gyermekek (14 év alatt) csak szülői felügyelettel vehetik igénybe!

Csak akkor tudjuk engedélyezni a szolgáltatások igénybe vételét, ha tisztában vagyunk a látogatók egészségügyi állapotával, ezért valamennyi esetben kötelező az egészségügyi nyilatkozat kitöltése a kezelés megkezdése előtt! Amennyiben a két kezelési alkalom között eltelt időben változás állt be az egészségügyi állapotodban (pl.: műtéten estél át), kérjük, mindenképpen jelezd!

Időpontot telefonon, személyesen vagy e-mailen lehet egyeztetni. Javasoljuk, foglalásod minél előbb tedd meg, hogy munkatársaink a neked legmegfelelőbb lehetőségeket tudják felajánlani, várakozás nélkül. Bejelentkezéskor minden esetben telefonszámos elérhetőséget kérünk, hogy az esetleges változásokról értesíteni tudjunk. Az előzetes bejelentkezés a tornák esetén is szükséges!

Bérleteink, ajándékutalványaink a kiállítás dátumától számított 3 hónapig érvényesek. (kivéve rúdtánc és testkezelő, fenntartó bérletek)

A lejárati idő minden esetben feltüntetésre kerül a bérleten/ajándékutalványon, hosszabbításra nincs lehetőség!

A SPAuza Medical Wellnessházban készpénzes vagy bankkártyás fizetésre van lehetőség, illetve OTP, MKB, K&H SZÉP és OTP Cafeteria kártyádat is beválthatod nálunk.

Szerződött egészségpénztári partnereink a következők: 

K&H Medicina Egészségpénztár
Prémium Egészségpénztár (korábban: AXA)
OTP Egészségpénztár
TEMPO Egészségpénztár
HONVÉD Egészségpénztár
GENERALI Egészségpénztár
ARANYKOR Egészségpénztár
MKB Egészségpénztár
DIMENZIÓ Egészségpénztár
Új Pillér Egészségpénztár
Patika Egészségpénztár

2013. február 1-től SPAuza Bizalomkártya elnevezésű kedvezményrendszerünkhöz is csatlakozhatsz. A kártyán vásárlásaidat követően pontokat írunk jóvá, amiket bármikor beválthatsz általad választott szolgáltatásainkra. További részleteket itt találhatsz.

Javasolt a kezelések előtt legalább 5-10 perccel korábban érkezni, mert csak így áll módunkban a kezelések teljes időtartamát biztosítani.

Esetleges késésről, kérjük, mihamarabb tájékoztass minket! Késés esetén az előre bejegyzett időpont lejártáig tudjuk biztosítani a kezelést, a zökkenőmentes működés érdekében.  Az utánad következő vendég is megadott időpontra érkezik, így a te kezelésed rövidül a késés arányában.

Amennyiben az egyeztetett időpont mégsem megfelelő számodra, kérjük legalább 24 órával előbb jelezd, ellenkező esetben az adott alkalom levonásra kerül a bérletedből! Rendezvényekhez kapcsolódó bérlés esetén, a bérleti díj 30%-át előlegként kérjük számlaszámunkra átutalni( a számlaszám recepciónkon kérhető). Az átutalási bizonylat e-mailben történő megküldését követően válik érvényessé a foglalás. Az előleget a rendezvény előtt 7 nappal kell befizetni. Csoport foglalása esetén a lemondási idő 48 óra. A rendezvényekhez kapcsolódó általános tájékoztatónkat itt találhatod.

wellnes medical

 

Ajándékutalványt is vásárolhatsz, különböző értékekben. Az utalvány készpénzre nem váltható. Az ajándékutalványt kérjük az első alkalommal a recepción felmutatni! Az utalvány csak a SPAuza Medical Wellnessház pecsétjével érvényes, a kiállítását követő 3 hónapon belül.

Nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink a számodra legmegfelelőbb termékeket fogják használni, melyek összetevőit pontosan ismerik. Általad hozott terméket ezért nem áll módunkban felhasználni kezeléseink során! Amennyiben valamelyik készítmény megnyeri tetszésedet, úgy ezekből recepciónkon is rendelhetsz otthoni használatra.

 

Bármilyen kérdés, egyedi igény esetén szívesen állunk rendelkezésedre!

       
Köszönjük, hogy végigolvastad tájékoztatónkat!

Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk!

 

A SPAuza Medical Wellnessház csapata

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.