Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook

kavitációs gépKavitációs ultrahangos zsírbontó készülék

3 az 1-ben zsírbontó készülék, mely a kavitációs ultrahangos eljárást ötvözi a tű nélküli mezoterápiás zsírbontó eljárással. 

Az Impact egy testkezelő készülék, melynek célja a helyi zsírlerakódások térfogatának csökkentése 40 kHz-es ultrahang kavitációs eljárással. Ezen kívül a készülék elektroporációtis nyújt, melynek révén feszesítő és anti-cellulit hatású termékek jutnak a bőrbe, így téve a kezelést globálisan teljessé, hiszen nemcsak egy problémát vagy helyi zsírlerakódást kezel, de egy kezeléssel csökkentheti a helyi zsírt, a cellulitot, és feszesítheti a bőrt is.

1. Kavitáció-ultrahang

Kavitáció-ultrahang, más néven akusztikus hullám, azaz vibráló hanghullámok, melyek szétrobbantják a zsírsejteket, elpusztítják az adipocitákat. A kezelés mégsem invazív, és már az első kezeléssel mérhető körméret csökkenés érhető el!

 A kavitáció javallatai: Helyi zsírlerakódás, Cellulit, Testszobrászat

kavitációs zsírbontás2. Elektroporáció

Elektroporáció vagy tű nélküli mezoterápia, egy közepes frekvenciájú áram, mely lehetővé teszi, hogy a bőr mikropórusain keresztül a sejt membránjait megnyitva hatóanyag jusson be a szervezetbe.

Az elektroporáció javallatai:
Lokalizált zsírlerakódás
Cellulit
Testszobrászat
Feszesítés

A technológiák alkalmazási lehetőségei:
Kavitáció önállóan
Elektroporáció önállóans
Kavitáció és elektroporáció együttesen

Mik az előnyei?

Hatékony: Maradandó változást eredményez műtéti beavatkozás nélkül, a vendég nem érez fájdalmat, nincs műtéti kockázat, nincs lábadozási időszak és mellékhatás, az eredmény mégis tartós marad.
Látványos: A kezelt terület centiméterekben mérhetően kisebb lesz a kezelés végére, egy-egy kezelés során 2-3 centiméteres kőrméret csökkenést tapasztalható.
Gyors: Egy teljes kúra maximum 6-10 alkalom, hetente kétszer-háromszor.
Biztonságos: a lebontott zsírt a szervezet maga üríti ki a nyirokrendszeren, és a májon keresztül, természetes úton. Klinikailag bizonyított, hogy a szomszédos vér- és nyirokerek, idegek vagy kötőszöveti elemek nem károsodnak, csak a zsírszövetek.
Egészséges: a cellulit (narancsbőr) esetében is jelentős javulás érhető el, a bőr petyhüdtsége is megszűnik, az izmok tonizáltabbá válnak, a zsírral együtt a mérgek is távoznak a szervezetből.
Praktikus: olyan helyekről farag le a kezelés, ahonnan sport segítségével is csak kőkemény kitartással lehet zsírt bontani (has, fenék, comb, derék, felkar).

Összefoglalva

A legújabb technológiák alkalmazása testkezelésekhez.
Az egyedüli készülék, mely a kavitációt elektroporációval kombinálja.
A legbiztonságosabb és leghatékonyabb megoldás.
Tartós, megbízható konstrukció.
Új, modern dizájn.

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.