Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook

sminktetoválásElőzetes bejelentkezés szükséges!

Nouveau Contoure - Sminktetoválás 


Nouveau Contour cég 25 éves tapasztalattal rendelkezik a gépek gyártása és forgalmazása területén. A legmagasabb műszaki, minőségi (ISO 9001) és egészségügyi (EN 13485 European Medical Standard), követelményeknek felel meg. A világon egyedülálló Nouveau Contour technológia kifejlesztette a digitális, computer vezérelt intelligens tetoválógépet. Ennek köszönhető, hogy az eltérő bőrfelületeken is a tűleszúrások távolsága és pontossága mindig ugyanaz, így a pigment bevitel egyenletes és a legtökéletesebb eredményt érjük el. Fontos kiemelni, hogy a Nouveau Contour kézifej biztosítani tudja az átfertőzés elleni védelmet. A vizsgálatok kimutatták, hogy más technológiáknál fennáll a fertőzésveszély a folyadékok (festék, vér, baktérium) visszaszívódása és az esetlegesen fertőző levegő áramlása miatt a kézifejen belül.

 A Nouveau Contour következetesen csak az új higiéniai modult (tű) alkalmazza, az általa gyártott kézifejben a tű és a tűvezető egy egyszer használatos elembe van integrálva. A kétirányú membránzár megakadályozza a kézifej elpiszkolódását a szennyezett folyadék és levegő áramlásától.

A Nouveau Contour cég digitális tetoválógépe új, fejlesztett változatban jelent meg. Úgy tervezték meg, hogy segítse a felhasználót azzal, hogy megkülönbözteti a felhasználási területeket. Az intelligens gép rendelkezik gyári beállítású szemöldök, szemkontúr, szájkontúr tetováló programokkal és bővült egy új, úgynevezett medical funkcióval, melyet speciálisan orvosi tetováláshoz fejlesztettek ki. 
"Orvosi" üzemmódban az intelligens tetoválógép hatékonyabb módon juttatja be a pigmenteket azáltal, hogy automatikusan növeli a kézifej teljesítményét, és hozzáigazítja a tű frekvenciáját az adott bőrszövet állagához. Vannak ugyanis olyan esetek, amikor a betegséget sikerül meggyógyítani, de a bőrön nyomot hagy. Ilyenkor válhat indokolttá a tetoválás orvosi alkalmazása. Nem csak a műtét utáni hegek vezetnek színeltéréshez, hanem különböző bőrbetegségek is, melyek közül a legismertebb a vitiligo.

A medical funkció alkalmas például a műtétek után a mellbimbó (areola) színfeltöltéséhez. Kellemetlenné válhat az is, amikor a megritkult haj azért válik feltűnővé, mert a világos fejbőr áttűnik a hajszálak között. A színeltérések egyik megoldási lehetősége a gyógyászati mikropigmentáció.
A 81 különböző színárnyalatú  pigmentállomány nagysága egyenletes, kisméretű, ezért hosszútávon tartós színt eredményez. A felszívódás és halványódás az évek alatt egyenletes.

A Nouveau Contour pigmenteket szigorú minőségi ellenőrzés mellett gyártják. Legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg, mindegyike allergia tesztelt, orvosilag bevizsgált. A pigmentek EU egészségügyi engedéllyel rendelkeznek. 
A CIS kártya egy színazonosító szisztéma, melynek segítségével időt, pénzt és energiát takaríthatunk meg. Ennek a szisztémának az előnye, hogy rendszerezi a színek tulajdonságait, adatait és felhasználhatóságát.

Mindegyik pigmenthez színkártya tartozik, melynek segítségével kiválasztható a vendég színharmóniájának legmegfelelőbb színárnyalat, figyelembe véve, hogy:

.     milyen bőrtípusra használjuk a pigmentet 
.     milyen színtónusú vendégnél használjuk a festéket (tavasz, nyár, ősz, tél) 
.     milyen a pigmentszín altónusa 
.     mely szín világosabb, sötétebb vagy hidegebb, melegebb annál a színnél 
.     milyen színekkel kombinálható a pigment. 

A Nouveau Contour előnyei:

-     Semmilyen oldalirányú mozgása nincs a tűnek, ezáltal kevésbé sérülnek a szövetek. 
-     A legkisebb fájdalommal jár a művelet.
-     Gyorsabban gyógyulnak a felületek, ezáltal színtartó hatásuk is jobb lesz. 
-     Gyors, egymozdulatos tűcsere (bajonettzár).
-     Különböző tű konfigurációk (1, 3, 4, 5, 7, 9 pontos tű). 
-     A munkaidő lerövidül, mert nem kell ismételten többször átmenni a felületen. 
-     Minimális festék felhasználást igényel.
-     Teljesítménye és precizitása miatt orvosi tetoválásra - színfeltöltésre - is használható. (Sebhelyek, műtéti hegek, vitiligo, areola, hajtetoválás) 

Nouveau Contour Booster - az utóápolási termék előnyei: 

o     A bőr nyirokfolyadék áramlását csökkenti. 
o     Meggátolja a felület kivérzését. 
o     A kontúrozott felület gyorsabban összezáródik és a pigment nem tud kiperegni. 
o     A pigmentek Ph értékét alacsonyan tartja, ezért javítja a pigment felszívódását. 
o     A Booster-eye neutralizálja a könny sóját, így az eljárás sokkal kíméletesebb lesz. 
o     Az elkészítés ideje lerövidül. 
o     A szükséges korrekció minimális. 

A bazális réteg osztódásával az elszarusodás folyamán a tetoválást követően keletkezett pörkkel együtt számos pigment pereg ki a bőrből. A Sealer olyan gyógyhatású zselé, mely nyomóhatásával a tetoválások eredményességét javítja, és bent tartja a pigmenteket. Gyorsítja a gyógyulást, és tartósan puhán tartja a bőrt. A Sealer használatával még tökéletesebb kontúrokat készíthetünk.

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.