Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook

joga

Egy értő kéz felold minden blokkot, mely útjában áll az Élet áramlásának és ne feledjük, a szabadon áramló Élet a szépség jegyét hordja magán." - Feller Adrienn

Harmonenne kezelés
Harmonizáló bőrápoló program, amely fényt ad a bőrnek, egyensúlyba hozza a testet és a lelket. Minden bőrtípusra ajánlott.
Adrienn Feller által kifejlesztett, különleges Harmonenne nyirokmaszázzsal!

Kezelés időtartama 90-120 perc, attól függően, hogy tartalmaz-e tisztítást, vagy sem!

 

Vitalenne kezelés
Vitalizáló, regneráló, feszesítő bőrápoló program. Adrienn Feller által kifejlesztett különleges Vitalenne akupresszúrás masszázzsal.
Minden bőrtípusra ajánlott.


Kezelés időtartama 90-120 perc

Cleanenne Bőrápoló program
Kíméletesen tisztító bőrápoló program ,amely kifejezetten a problémás, aknés bőrök kezelésére szolgál. Gyulladás csökkentő, faggyúmirigy szabályozó, regeneráló kezelés.
Adrienn Feller által kifejlesztett különleges Harmonenne maszázzsal!

Kezelés időtartama:90 perc

Relaxenne kezelés
Nyugtató hatású masszázs terápiás kezelés, mely gyógyír  a testnek és a léleknek!
Hidratáló, regeneráló, bőrszépítő kezelés, amely élettel telivé, ragyogóvá varázsolja a bőrt!
Választható Harmonenne vagy Vitalenne maszázzsal.

Kezelés időtartama 70 perc

 

Minden egyes kezelés a Panarom 100%ban természetes, bevizsgált, terápiás célú, természetes alapanyagokból, válogatott gyógynövényekből, rügykivonatokból, illóolajokból és esszenciákból készült termékeivel folyik.
Ezek a termékek nem tartalmaznak kémiai adalékanyagokat, ásványi olajokat, mesterséges színezékeket. Tesztelésük során állatkísérleteket nem folytatnak!

A Panarom termékek szigorú nemzetközi minősítésen esnek át.Japánban, és Európa számos országában kórházakban alkalmazzák őket terápiás céllal!
Az illóolajok a bőrbe masszírozva bizonyítottan perceken belül bekerülnek a vérkeringésbe, az illatuk már önmagában is hat a lélekre, ezen túlmenően a szervezet egészére is befolyással van, és képes energetizálni. Gondoljunk csak arra, hogy milyen fontosak az életünkben a mindennapok során a különböző illatok, mennyire meghatározzák hangulatunkat, érzéseinket!
A kezeléseket minden esetben egyénre szabottan végzem, tekintetbe véve a vendég aktuális állapotát: frissen kevert illóolajokból, esszenciákból, aroma vizekből, különleges krémekből állítom össze a szépségprogram során alkalmazott anyagokat.

Szeretettel várlak!SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.