Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook

rituális élménymasszázs

Rituális élménymasszázs

A rituális élménymasszázs az európai technikák alapját képező svédmasszázsra épül. Ez egészül ki a keleti Shiatsu és Yumeiho masszázstechnikáival.

A svédmasszázs öt alapfogását kombinálva felfrissíti a szervezetet, fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, mérsékli a fájdalmat, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt, és csökkenti a stressz hatását. A svédmasszázst gyakran hívják még frissítő, izomlazító vagy revitalizáló masszázsnak is.

A Shiatsu masszázstechnika részben a kínai akupresszúrára épül. A shiatsu azt jelenti „ujjnyomás”, célja a „csi”-nek nevezett energia természetes egyensúlyának helyreállítása azáltal, hogy nyomást gyakorol az energiacsatornák, más néven meridiánok bizonyos pontjaira

A Yumeiho japán masszázs, melynek célja az emberi csont- és izomrendszer egyensúlyba hozása és a szervezet energiaáramlásának megkönnyítése, serkentése. A masszázs egyrészt a helyükből kimozdult izületek helyreigazításából, valamint a helyükön lévő izületek stimulációjából és mély, izomlazító nyomó-gyúrásból áll. Hatására a feszes izmok ellazulnak, oldódnak a lelki-, energetikai- és izületi blokkok, az energiaáramlás minden szinten akadálymentesül.

 

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.