Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook

gyógymasszázsDiagnosztikai masszázs

Orvosi utasításra végzett gyógyító célzattal alkalmazott kezelés, melyet általában kapcsolnak más gyógyeljárással - különféle fizikoterápiás kezeléssel, valamint gyógytornával. Tájékozódás a bőr, a bőr alatti kötőszövet és izomzat állapotáról. Alapos felméréssel a még ki sem alakult betegségeket is észreveheti egy masszőr, és felhívhatja a beteg figyelmét a megelőzésre. 

A gyógyító masszázs nyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt, s megteremti a test és lélek egyensúlyát. Javítja a vérkeringést azáltal, hogy elősegíti a vér áramlását a végtagokból a szív felé. Főként a beteg testrészen, de a teljes testfelületen is végzik. Hatására enyhül, tartós kezelés esetén pedig teljesen meg is szűnhet a fájdalom. Különösen ajánlott mozgásszervi betegségek, izomfájdalmak, ízületi problémák, rehabilitáció esetén.Hát kezelése
A feszült izmok ellazítása céljából a hátmasszázs során összenyomó és elernyedést eredményező fogásokat kell alkalmazni, mint amilyen a mély simítás és a gyúrás, ettől az adott testrész izmai elernyednek és megnyúlnak. Rendszeres kezelés hatására helyreáll az izom állapota.

Derék kezelése 
Lazítja az izomzatot. A derék izmainak átdolgozása hatékonyan csökkenti azt a kellemetlen érzést, amely a felegyenesedve történő mozgásunkat gátolja.

Mellkas kezelése 
Az izomfeszültség oldásával a mellkas-masszázs könnyíti a légzést.

Has kezelése 
A has masszírozása hasznos a bélműködésnek, enyhíti a székrekedés és a szélképződés tüneteit. Emésztési problémákra a legjobb gyógyszer.

Végtagok kezelése 
A kéz és a láb masszírozásnak a kényeztetésen kívül, fő célja az anyagcsere fokozás, vér- és nyirokkeringés fokozása, izom, izület lazítása.

Talp kezelése 
A talp igénybevett izomzatát ellazítja, könnyíti a mindennapi terhelés során elnehezült lábakat. 

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.