Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook

Mélytengeri algás fiatalító arckezelés

 

Világszerte egy új mozgalom tör most előre, amelynek az éllovasa a BYAS. Természetesen gyengéd, és egyben rendkívül hatékony, ezáltal minden tekintetben új mércét állít.

Keltsd újra életre a fiatalos külső természetes forrását, gyengéden, szike és injekciók nélkül! A BYAS két rendkívül hatékony, egymással összhangban lévő hatómechanizmust egyesít: egyrészt egy microcomputer vezérlésű kézi gépet, a Bionic Liftert, amely az iontoforézis által az értékes hatóanyagokat azokba a mélyebb rétegekbe is eljuttatja, ahol a bőr öregedési folyamatai mennek végbe, és ahova a hagyományos kozmetikai szerek nem jutnak el. Másrészt a kiválasztott ápolótermékeket, amelyek az egyedülálló 3-fázis-hatórendszernek köszönhetően tökéletes összhangot alkotnak egymással.

Annak érdekében, hogy a BYAS speciális hatóanyagai beavatkozások és injekciók nélkül kerüljenek a bőr mélyébe, és azokat a bőrrétegeket is elérjék, amelyekben az öregedési folyamatok zajlanak, a Bionic Lifter három különböző technológiát ötvöz egy praktikus, kézi gépben.

Technológiák

1. Mikro vibráció

A mikro vibráció felkészíti a bőrt a speciális hatóanyagok célzott, iontoforézis általi bevitelére. A mélymasszázs fellazítja a bőrsejtek szerkezetét, és kibővíti a mélyebb bőrrétegek sejt közötti tereit. Ezáltal nagyobb hatóanyag mennyiség felvételére képes.

2. Infravörös fény

Az infravörös sugarak mélymelege behatol a bőrbe. Mindez fokozza a vérellátást, amelynek köszönhetően ezzel egyidejűleg a hő a mélyebb szövetrétegekbe is eljut. Ezáltal a bőrszerkezet rugalmassága összességében javul és a bőr puhább lesz.

3. Iontoforézis

A Bionic Lifter az iontoforézis hatóelvével rövid időre feltárja a bőr pórusait. A BYAS speciális szérumok ionizált hatóanyagai ezáltal gyengéden kerülnek a bőr mélyébe, ahol kifejtik hosszantartó hatásukat, és mindemellett a kollagén és elasztin saját termelését is javítják.

Hatóanyagok

A különleges hatóanyagok Chondrus Crispus és Alaria Esculenta kivonatot tartalmaznak.

A Chondrus Crispus vörös alga kivonat, poliszaharidokban gazdag, „természetes lifting“ a hidratáló védőfilmnek köszönhetően, azonnali simító és feszesítő hatást biztosít, és mérsékli a finom vonalakat a bőr felszínén.

Az Alaria Esculenta kivonat barna alga kivonat, esszenciális zsírsavakban gazdag (Omega-3, Omega-6), támogatja a bőr nedvességtartalom csökkenésével szembeni természetes védekező funkcióját és javítja a bőr rugalmasságát a kollagén rostok leépítésének megakadályozásával.

 

Elérkezett az idő, hogy Te is olyan megoldás mellett dönts, amely igazán jót tesz bőrödnek, és fiatalsággal, ragyogással, frissességgel tölti meg arcodat!

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.