Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook

Péter Szilvia - recepciós Langhoffer Klára - Klárinetics oktató Kovács Éva - masszőr Écsy Andrea - masszőr Botka Fanni - kozmetikus Novák Attila - gyógytornász, manuálterapeuta, humánkineziológus, testnevelő tanár Koi Zoltán  - gyógytornász Kútvári Éva - Kriston intim torna tréner Román Júlia – Life & business coach, reiki mester és manager Bertalan Boglárka - Recepciós Bartus Márta - sminktetováló szakember, permanent make up stylist Kútvári Éva - Kriston intim torna tréner Bartos Krisztina - rúdtánc tréner Margaritovits Tijana - Aerobik sportedző

Bertalan Boglárka - recepciós
Környezetvédelmi méréstechnikus
3,5 év tapasztalat értékesítési területen

Péter Szilvia – recepciós
Kereskedelmi és idegenforgalmi tanulmányok
6 év szállodai tapasztalat recepciós munkakörben

Novák Attila- Gyógytornász, manuálterapeuta, humánkineziológus, testnevelő tanár
Több évig dolgoztam Franciaországban, valamint a Visegrádi Kórház mozgás rehabilitációs osztályán gyógytornászként. 5 évet meghaladó testnevelő tanári, illetve élsportolói tapasztalattal rendelkezem. Gyógytestnevelést is tanítok egy általános iskolában. Tanulmányaimat az ELTE-n, illetve a Semmelweis Egyetemen folytattam, ahol jelenleg is PhD képzésben veszek részt. 

Koi Zoltán - gyógytornász
9 éve végeztem a Semmelweis Egyetem Főiskolai Karán gyógytornászként. Azóta traumatológiai, sebészeti és gerontológiai területen szereztem szakmai tapasztalatot. Gyógytornászként több évig dolgoztam Franciaországban.

Bartus Márta - sminktetováló szakember, permanent make up stylist
A sminktetoválást 2001-ben tanultam Hollandiában, majd Magyarországon a legkiválóbb mestertől  sajátítottam el a legtöbb tudást, specialitást, aki tankönyvet is írt ebből. Mivel nagyon fontosnak tartottam az anatómiát és a biokémiát, ezért a kozmetikus képesítést is megszereztem. Kizárólag sminktetoválással foglalkozom, ebben van a legtöbb gyakorlatom, és ebben a témában fejlesztem magam rendszeresen. Hazai és külföldi kiállításokon, szimpóziumokon hallgatok előadásokat a sminktetoválásról, és kizárólag a legmodernebb, legsterilebb technikákat alkalmazom.

Kútvári Éva - Kriston intim torna tréner
Számomra a Kriston Intim Torna tanfolyam hatalmas élményt jelentett és nagyon sokat segített, ezt az élményt szerettem volna megosztani másokkal is. 2004-ben lettem Kriston Intim Torna tréner, és akkor kezdtem oktatni. Fontosnak tartom, hogy mi nők megismerjük saját magunkat, figyeljünk női szerveinkre, nőiességünk teljesebb megélésére. A tréningen tanult speciális gyakorlatsor és szemlélet segítségével teljesebbé, boldogabbá és egészségesebbé tehetjük életünket. Mindenkit várok szeretettel, aki szeretné nőiességének új dimenziót megismerni, vagy szeretné megerősíteni gátizmait, esetleg felkészülni a szülésre. 

Langhoffer Klára - Klárinetics oktató

Kedves leendő Vendégeim! Langhoffer Klára vagyok, evezésben olimpiai bronzérmes, és helyezett.
Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezem a mozgás területén, ezt a tapasztalatot igyekszem előnyösen használni az óráim során is. Saját innovációm a Klárinetics elnevezésű mozgásforma, ahol rudakkal, szalagokkal, labdákkal tornázunk, egyszerre erőssé és rugalmassá téve az izmokat, és közben úgy motivállak Titeket, hogy jó hatékonysággal, mosolyogva hajtsátok végre a kemény gyakorlatokat. A foglakozások alkalmával ötvözöm a dinamikus jóga, a callanetics,és a hagyományos gimnasztika elemeit. Meghívlak Titeket is, gyertek, próbáljátok ki az órámat, biztosan nem fogjátok megbánni! Kalandra fel,a többi már könnyű lesz! Szeretettel: Klári

Écsy Andrea - masszázsterapeuta
Masszázs tanulmányaimat 2009-ben a MAG Természetgyógyászati Szabadegyetemen végeztem, itt sajátítottam el a svédmasszázst, és a keleti masszázstechnikákat. 2011-ben a Harmónia Életreform Központnál elvégeztem a cellulit- és fogyasztó masszázs tanfolyamot. Szeretek tanulni, emberekkel foglalkozni és fontosnak tartom a megelőzést, a kényeztetést, az egészség-szépség egyensúlyának megőrzését.

Kovács Éva - masszőr, reiki mester
Immár 6 éve dolgozom masszőrként, a folyamatos fejlődés szellemében 2013 őszén gyógymasszőri képesítésre tettem szert. Gyakorlatot az ORFI-ban és a Széchenyi-fürdőben szereztem.
Számomra elválaszthatatlan a test és a lélek,ezért tanulmányaim kiterjedtek a holisztikus gyógymódokra is. 2008-ban elértem a Reiki mesteri szintet, parapszichológiát illetve számmisztikát tanultam. Célom, hogy a vendég jól érezze magát nálam, hogy a fájdalmai enyhüljenek, vagy egyszerűen csak ellazuljon, felfrissüljön a rohanó mindennapokban. A masszőr olyan, mint az orvos, segíteni akar a hozzáfordulókon. Egy jó masszőr Téged máshogy masszíroz, mint másokat: pont úgy, ahogyan Neked arra szükséged van!

Román Júlia – Life & business coach, reiki mester és manager
Nem minden szép, ami új, és nem minden eldobnivaló, ami régi és nagy különbség van abban, ami ócska és ami antik. Az életünk egyik legnagyobb terhe saját magunkat cipelni mindenhová. Illik a másik embert emberszámba venni, akár fiatal, akár öreg, akár gazdag, akár szegény…. Illik respektálni mások tudását, szorgalmát, tehetségét, puszta létét. Illik megbecsülni, amit kaptunk, és amink van. Népszerűségi indexünk egyenes arányban nő vagy csökken… cselekedeteinkkel. Ha dolgozik a lélek, annak munkáját szemlélni lélegzetelállító! Célom segítséget adni és kapni.

Bartos Krisztina - rúdtánc tréner
2010-ben ismerkedtem meg a rúdtánccal, ami magával ragadott. Élveztem, hogy előképzettség nélkül, kisebb súlyfelesleggel is sikerélménnyel és növekvő önbizalommal távozom az órákról. Tetszett a kihívás, hiszen minden órán újabb és újabb trükköket tanultam, egyre ügyesebb lettem, így 2011 tavaszán sikeres oktatói képzettséget szereztem a Dollhouse akkreditált trénerképzésén. Ennek köszönhetően 2011. novembere óta vezető trénerként tevékenykedem a Rúdtánc Debrecen keretein belül.

2011-ben részt vettem a Miss Pole Dance Hungary versenyen, ahol a döntőben a 10. helyen végeztem, majd 2012-ben a Pole Fitness Hungary Open versenyen a 13. helyet sikerült elérnem a több, mint 50 versenyzőből.

Célom, hogy egyre többen megismerjék  a rúdtáncot, mint a testedzés hatásos eszközét. Az órák során törekszem arra, hogy mindenki jól érezze magát, és a saját erőnlétének, stílusának megfelelő oktatásban részesítsem. Ha erősödni, alakot formálni, zsírt égetni szeretnél, vagy csak ki akarsz szakadni a hétköznapokból és nagyon unod már az edzőtermi gépeket és az aerobic órát, akkor ezt neked találták ki. Legyél sportos vagy nőies, korra és külső adottságokra való tekintet nélkül szívesen várlak óráimon.

Botka Fanni
2007-ben végeztem az Erzsébet Királyné Kereskedelmi és Szolgáltatói Szakiskolában kozmetikusként.
Elmúlt évek során részt vettem különféle oktatásokon,tanfolyamokon.
6 éve sajátítottam el a 3 Dimenziós műszempillát,illetve néhány hónapja a 4 Dimenziós műszempillával is foglalkozom.
Nem csak az arcra,hanem a testkozmetikára is nagy hangsúlyt fektettek,hogy a vendég a lehető legjobb és legmodernebb szolgáltatást kapja meg.
Várom szeretettel  a szépülni,pihenni és fogyni vágyó vendégeket! :)

Margaritovits Tijana - Aerobik sportedző

Mindig fontos szerepet töltött be az életemben a mozgás, folyamatosan jelen volt valamilyen sport vagy tánc formájában. Így amikor a Kommunikációs Főiskola befejezése után úgy döntöttem, hogy belevágok még egy képzésbe, nem is volt kérdés, hogy mi legyen az. Tanulmányaimat a Fitness Company-nál folytattam, ott szereztem meg aerobik sportedzői oklevelemet. Gyertek el az edzéseimre, hogy veletek is megismertethessem a mozgás örömét és fontosságát! Az általam tartott órákról a 'tornák' menüpontban találtok információkat.

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.