Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook

Gerinc specifikus masszázs:

A gerinc specifikus masszázs a nyugati és keleti masszázstechnikák ötvözete, mely a gerincproblémák felmérését, illetve azok kezelését foglalja magában. A masszázs célja a már meglévő tartásproblémák javítása és az esetlegesen kialakult görcsök feloldása. A megfeszülő izmok ellazítása révén nem csak a vérkeringés fokozásához járul hozzá, hanem a stressz oldásához is.

Svéd masszázs:

A svédmasszázs a masszázs egyik – Európában legelterjedtebb – fajtája. Ez az alapja a gyógymasszázsnak, és a sportmasszázsnak is.
A svédmasszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. 
A masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém), vagy anélkül végezzük. Az éppen nem kezelt testrészeket betakarjuk. A vendég jellemzően masszázságyon fekszik, vagy masszázsszéken ül. Egy teljes testmasszázs kb. 60 percig tart, és heti két alkalommal javasolt igénybe venni.

Aromamasszázs:

Az aromamasszázs elsődleges célja az izmok ellazítása. Ehhez a svédmasszázs fogásait használjuk fel, lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal. A kezeléshez használt masszázsolaj a bőrön át a szervezetbe jutva fejti ki lazító hatását, emellett pedig megnyugtatóan hat az érzékekre is.

Talp reflexzóna masszázs:

A talpunk különböző felületeivel összeköttetésben állnak a szerveink. Az energia- és idegpályák egyfajta közvetítő csatornaként funkcionálnak: ha valamelyik szervünk beteg, a talp megfelelő pontja nyomás vagy fájdalom hatására érzékennyé válik. A masszázs során a szervezet öngyógyító erői kerülnek mozgósításra. A talp reflexzóna masszázs az immunrendszer erősítése mellett a szervezet méregtelenítését is segíti.

 

Talpmasszázs:

A talpmasszázs, mint az egyik legrégebbi kezelés típus, számos kedvező hatással bír. Az immunrendszer erősítésén túl jótékonyan hat a vérkeringésre és a nyirokkeringésre. Feszültségoldó hatása révén hozzájárul a test és a lélek harmóniájának megteremtéséhez.


SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.