Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook

sóspeeling

Holt-tengeri sópeeling masszázs

A finomra őrölt holt-tengeri, vagy himalaya sót számos természetes alapú, száz százalékos illóolaj hozzáadásával gazdagítva tesszük alkalmassá   arra, hogy alapanyaga lehessen ennek a különleges masszázsnak. 
A masszázs első pillanatától kezdve érezzük, hogy a vérkeringés  gyorsabb, frissebbnek érezzük magunkat. Segíti a bőr tisztulását, táplálását és természetes nedvességtartalmának megőrzését, testradírozásra is alkalmas, rögtön érzékelhető, hogy a bőr selymesebb, puhább lesz.
Méregtelenítéskor, kiegészítő kezelésként is ajánlható. A kezelés 3-4 hetente ismételhető.

Fontos tudnivaló: a sópeeling kezelés után tilos szappan vagy tusfürdő használata, mivel kimosódnak az értékes hatóanyagok, amelyek még órákig dolgoznak a bőrben. Meleg vizes zuhany javasolt a maradék sószemcsék eltávolítására.

A kezelés előtt kifejezetten ajánljuk szauna használatát, mivel a hő kitágítja a pórusokat, és a bőr mélyebb rétegeibe képes behatolni a hatóanyag. A masszázst követően azonban szauna és szolárium, illetve testápoló használata nem ajánlott.

 

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.