Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook

Minimum 3 főtől indul a tanfolyam.

Arctorna - a természetes megoldás

Ne hagyd, hogy az évek győzzenek a vonásaidon!

Bizony mindannyiunk életében elérkezik az a kritikus pillanat, amikor egy reggelen a tükörben megpillantjuk első ráncunkat. Persze a pozitív gondolkodás jegyében tekinthetjük ezt is a felnőtté válás egyik elkerülhetetlen szakaszának, meg hát egyébként sem olyan vészes, hisz ez a kis ránc még halovány és erőtlen, no, de azért mégiscsak egy RÁNC!

R, mint rafinált, 
Á, mint álnok, 
N, mint neveletlen, 
C, mint cinikus!

Most még alig észrevehetően megbújik egy-egy hétköznapi mosoly, vagy csodálkozás mögött, de mire az ember észbe kap, már egy egész hadsereggel sorakozott fel az addig jól megszokott fiatalos arcbőrünk ellen.
A legtöbb nő nehezen dolgozza fel ezt a változást, és önbizalmuk máris hihetetlen sebességgel kezd el a lejtőn száguldani - persze, csak ha hagyjuk, Hölgyeim! Ez ugyanis a legkevésbé sem törvényszerű! 
A tökéletes megoldást pedig távolról sem a sebészkésben, vagy a különböző csodakencékben találjuk, hanem a létező legnagyszerűbb csodában, önmagunkban!
Az arctorna hatására bőrünkben vérbőség jön létre, felgyorsul a vérkeringésünk és azzal együtt a nyirokkeringésünk is, melynek köszönhetően gyorsabban érnek célba a tápanyagok és szállítódnak el a bomlástermékek, gyorsul a sejtek megújulása. A vérkeringés fokozódása a bőr mirigyeinek működésére is jó hatással van és a kötőszöveti sejtek, rostok életképessége is fokozódik.
Az arctorna igen változatos gyakorlatkészlete - több mint 200 - a képzett trénereknek lehetőséget ad számos egyedi arc-deformitás,  aszimmetria, tipikus korral járó változás egyénre szabott  korrekciójára,  anélkül, hogy az eredeti arckaraktert megváltoztatná.
A 30-32 esztendős korban elkezdett edzések segítségével könnyedén elérhetjük, hogy legalább 45 éves korunkig megőrizzük lányos arcunkat!

És mindezt a saját erőnkből,  kellékek és csodaszerek nélkül!

Az évek  előre haladtával érik az arc, de az edzett, erős izmok kirúgják magukat, tehát ha tornáztatjuk az arcizmainkat, legalább egy évtizeddel fiatalabbnak látszunk majd, mint kortársaink!

Egy kis ízelítő az arctorna jótékony hatásaiból:

arctorna

 • Megfiatalítja, szépíti az arcot
 • Felüdítő heti 2 órára kilépni az állandó szerepkörből
 • Különösen, ha jó a társaság, hasonló az érdeklődési kör
 • Szellemileg is frissít az a véráram, amit az arctornával generálunk
  a fejen kívül-belül.
 • Az arc reflexpontjain keresztül az egész testre jótékonyan hat
 • Az arctorna a menopauza kellemetlen hatásait, az öregedés folyamatát is kitűnően ellensúlyozza
 • Saját vérkeringésünkből nyert friss folyadékkal belülről tölti fel a vízhiányossá váló, érett bőrt, serkenti a nyirokkeringést
 • Az elvékonyodó bőrt szépen alápárnázza a torna hatására fejlődő izomzat, kisimítva ezzel a ráncokat
 • A megereszkedett izmok a kitartó munka hatására visszarendeződnek eredeti helyükre, a megedzett izomzat visszanyeri rugalmasságát, újra határozott feszes kontúrokat adva az arcnak


Ki ne szeretne szebb és fiatalabb arcot, vagy sokáig megőrizni még tökéletes vonásait, és mellé még plusz ajándékként szebb bőrt is kapni! Nem kell hozzá más, mint elhatározás és rendszeresen végzett arctorna, amelynek köszönhetően ez nem csak vágyálom marad.

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.