Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook

jogaJóga

Mindenkiben él a figyelem harmóniájának szigete. A jóga megmutatja az utat ehhez a  helyhez, és azt is, hogy hogyan érezheti jól magát testileg és lelkileg.
A  jóga segítségével egyrészt reggel energiát veszünk magunkhoz. Ez a foglalkozás légzőgyakorlatokkal kezdődik, majd az izmok bemelegítése és különböző jóga pozíciók megtartása következik. Ez egy energikusabb, több stabilitást igénylő, ébresztő mozgásforma az esti jógával ellentétben, amelyben inkább a nyújtások, az ellazító gyakorlatok és a stressz levezetése dominál. Az esti jógánál a nyújtó gyakorlatokba belepihenünk, majd légzőgyakorlatokkal, és elcsendesedéssel zárul a foglalkozás.

Partner jóga

Ezt a mozgásformát a párok együtt végzik. A partner jóga egyszerű jógagyakorlatokból áll rengeteg érintéssel kiegészítve, ami nagyon jó hatással van a kapcsolatokra. Ez a foglalkozás kihasználja az "érintés hatalmát", ami nagyon fontos  minden jól működő párkapcsolat fenntartásához.

A tornaórák létszáma limitált - maximum 10 fő -, ezért az előzetes időpontegyeztetés minden esetben szükséges!

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.