Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook

Víz - a folyékony erő

Fizikai tulajdonságai - hőmérséklet, nyomás, felhajtó erő - hatnak szervezetünkre. Használjuk ki ezeket, és gyógyuljunk, szépüljünk segítségükkel!

Úszás - az egyik leghatékonyabb mozgásforma

Fejleszti a kondicionális- és koordinációs képességeket. A legtöbb izomcsoportot egyszerre és alaposan megmozgatja, erőt, állóképességet és rugalmasságot egyaránt biztosít. Fontos szerepe van a testtartás javításában, ezért nemcsak a rekreáció, hanem a rehabilitáció területén is hasznos a vízben való mozgás. Így a csont és ízületi bántalmak, szív- és érrendszeri betegségek, gerincdeformitások és balesetek, műtétek utáni terápiára is alkalmas.  

uszodaÚszásoktatás - Nem csak gyermekeknek!

Játékos, családias hangulatú óráinkon arra törekszünk, hogy minél hamarabb feloldjuk a gyermekek víztől való félelmét. Amikor már sikerült elnyernünk a bizalmukat és megismerik, megszeretik a vizet, az úszás megtanulása élményekkel teli kihívássá változik, miközben olyan mozgásformát nyújtunk számukra, amellyel elkerülhető a gyermekkorban gyakori hanyag testtartás és az ebből származó, immár népbetegségnek számító gerincprobléma.

A Spauza Medical Wellnessház felnőttek, valamint az idősebb korosztály részére is szervez úszásoktatást! Egyéni vagy 4-5 fős kezdő kis csoportokat indítunk akár nagymamák és nagypapák részére is.

 

Jacuzzi - frissít és élénkít 

Alkalmazásakor olyan medencében foglalhatunk helyet, aminek oldaláról és fenekéről egyszerre áramlik be a víz és levegő keveréke. Segíti a hámréteg megújulását, a faggyúmirigyek kiürülését és javítja a vérkeringést is.

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.