Spauza wellness logo                                                        Spauza Medical Wellness


Ne maradj le semmiről és íratkozz fel hírlevelünkre!   e-mail cím:     YoutubeFacebook

senior torna szárazon

Átmenetileg szünetel.

 

vízi senior torna elsősorban az 50-60 év feletti korosztályt célozza meg. A gyakorlatok a víz segítségével mindenki által könnyedén elvégezhetőek, különösebb megterhelés nélkül, sőt olyan gyakorlatok is kivitelezhetőek a vízben, amiket a szárazföldön nem lennénk képesek végrehajtani.

A vízi senior torna gyakorlatai egyszerűsítettek és speciálisak: csavarások, emelések, nyújtások, korlátnál vagy eszközzel. Az óra keretében a testet teljes egészében átmozgatjuk. A torna eltér az átlagos aquafitnesstől, mivel kombináljuk az úszást, az aquacyclingot és az aquafitnesst. Különböző eszközöket használunk, például nudlit, súlyzót, gumiszalagot, biciklit.  Főként a kritikus területeket célozzuk meg.

Mivel a vízben végzett mozgás ízületkímélő, így a derék, a csípő,a térd fájdalmak megelőzésére, javítására tökéletes mozgásforma. A torna javítja a fittséget, megőrzi a mozgékonyságot és a csontritkulás megelőzésében is fontos szerepet tölt be. 

 


SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.